GRATIS LEVERING TIL PAKKESHOP VED ORDRER OVER 999 KR.
GRATIS LEVERING VED ORDRER OVER 999 KR.
Cart 0 0,00 kr.

Westside Racing
Suspension

Westside Racing Suspension

Er du på udkig efter at få lavet almindeligt service eller få opsat din affjedring professionelt, så den er tilpasset præcis til dig? Så klarer vi opgaven.

Hos Westside Racing har vi mange års erfaring med kørere på alle niveauer samt stort know-how indenfor opsætning og servicering af motocrossmaskiner og affjedring! Ydermere så er vi autoriseret WP forhandler og service værksted. 

På værkstedet får din maskine altid den bedste behandling og der bliver brugt de bedste reservedele. Om du ønsker "aftermarket" eller originale dele, så er vi klar til at hjælpe.

Kontakt
Almindeligt service af affjedring
Ønsker du at få lavet et almindeligt service på din affjedring, er du velkommen til at komme forbi vores fysiske butik inde for butikkens åbningstider. Her kan du indlevere samt hører mere om serviceringen.

Det er også muligt at sende din affjedring med posten til os, hvor vi herefter kan udføre service og sende det retur igen til dig.

På værkstedet anvender vi de bedste reservedele.

Vi servicere og opsætter mange forskellige affjedrings brands på alle MX og enduro maskiner.
De absolut bedste affjedringsmaterialer til motocross og enduro!
Personlig opsætning af affjedring
For KUN kr. 3.995,- får du opsætning for/bag med olie/gas og fuld service. Du afleverer bare din affjedring hos Westside, herefter gennemgår vi dig som rytter og finder præcis frem til hvad affjedring som vil passe til dig.
(Prisen er uden evt. sliddele der trænger til udskiftning.)

En affjedring der er opsat af nogle af de bedste i branchen med over 25 års erfaring. – så er her muligheden til både motocross og enduro.

Westside Racing Suspension har allerede hjulpet flere danske motocross-kører samt danske enduro-kørere.

Ring eller skriv hvis du vil gå sæsonen i møde med et professionelt opsat affjedring til super pris!
Copyright © 2024 Greenwebdesign
usercart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kun 999,00 kr. fra gratis forsendelse
Din kurv er tom.

Det ser ud til at du ikke lagt noget i kurven endnu