GRATIS LEVERING VED ORDRER OVER 1000 KR.

Van Laar

Top-professionelt opsat personlig affjedring til dig for KUN 2.995,-!

Drømmer du om endelig at få en affjedring der passer præcis til dig? En affjedring der er opsat af en af de bedste i branchen – så er her muligheden til både motocross og enduro.

Westside har nemlig indgået samarbejde med den hollandske affjedringsspecialist Rinie Van Laar fra Van Laar Suspension.

Rinie er tidligere Test, Research & Development-tekniker hos WP Suspension og været med til at udvikle WP’s Cone Valve-forgafler og Traxx-bagdæmper og dertil 7 gange hollandsk mester i Motocross.

Denne mand ved hvad han laver og du er garanteret fuld valuta for pengene.

Den originale WP-affjedring der sidder på din cykel har en standard-opbygning og -opsætning der skal forsøge at ramme alle og derfor faktisk ikke rigtigt passer til nogen. Men affjedringen har faktisk stort potentiale og er af høj kvalitet og derfor bygger Van Laar den originale affjedring om så den passer præcis til dig, din hastighed og din vægt.

For KUN kr. 2.995,- får du opsætning for/bag og det er inkl. fragt t/r til Holland, olie/gas og fuld service. Du afleverer bare din affjedring hos Westside, hvor gennemgår vi dig som rytter. Så sender vi affjedringen derned med kurér i en specialbygget kuffert, Van Laar bygger den om på nogle dage og sender den tilbage. Lettere kan det ikke blive!

Rinie har allerede hjulpet flere danskere bl.a. Nichlas Bjerregaard, Oliver Olsen og Thomas Rasksen i Motocross samt danske enduro-kørere.

(Prisen er uden evt. sliddele der trænger til udskiftning.)

Ring eller skriv hvis du vil gå 2020-sæsonen i møde med en professionelt opsat personlig affjedring til super pris!

Tlf. 59 29 13 01

GRATIS LEVERING VED ORDRER OVER 1000 KR.